View Full Version : Magyarok ide !
Norbert123
03-08-2005, 03:41 PM
Sziasztok !
Nagy rajongója vagyok a Jóbarátok sorozatnak és a pár hónapja kezdődött Joeynak is. Pár napja tévedtem erre a honlapra és látom, lehet indítani más nyelven is topicot, így gondoltam, indítok egy magyar nyelvűt, remélem mások is olvasgatják ezeket az oldalakat MO-ról. Szóval magyarok ide !
Peanut Butter
04-05-2005, 11:57 AM
Szia!
Kiváncsi vagyok, tényleg, hány magyar olvassa ezt az oldalt. :)
Én a Joey-t nem nézem, de a Jóbarátokat nagyon sokszor. :)
seiko
04-07-2005, 04:19 PM
Kiváncsi vagyok, tényleg, hány magyar olvassa ezt az oldalt.
Helló!
Én is rendszeres olvasója vagyok az oldalnak.
Norbert123
04-07-2005, 05:00 PM
Helló!
Én is rendszeres olvasója vagyok az oldalnak.
Akkor azért vagyunk egypáran :).
Norbert123
04-07-2005, 05:03 PM
Szia!
Kiváncsi vagyok, tényleg, hány magyar olvassa ezt az oldalt. :)
Én a Joey-t nem nézem, de a Jóbarátokat nagyon sokszor. :)
Akkor ideje lesz elkezdeni :). Igaz először szokatlan volt Joeyt új környezetben látni új társakkal, de nagyon jók a szereplők (egyre jobbak ahogy jönnek az új epizódok) és szerintem hasonlóan jó sorozat.
Norbert123
04-08-2005, 08:45 PM
Ahogy látom, ezt a topicot már 84-en néztük, talán többen is vagyunk :)
seiko
04-09-2005, 06:27 AM
Ahogy látom, ezt a topicot már 84-en néztük, talán többen is vagyunk :)
Vagy csak mi hárman néztük meg többször :D
Peanut Butter
04-09-2005, 07:02 AM
Nektek megvan az itthoni DVD-szett? Én kaptam anno hozzá dobozt is, és azon a 10 évadon túl van egy "plussz" DVD-nek is hely. Mi lehet az???
seiko
04-09-2005, 07:33 AM
Nektek megvan az itthoni DVD-szett? Én kaptam anno hozzá dobozt is, és azon a 10 évadon túl van egy "plussz" DVD-nek is hely. Mi lehet az???
Amerikában kijött egy The Series Final című DVD egy csomó extrával valószínüleg azt próbálják magyarosítani.
Pilfer
04-11-2005, 06:35 PM
Sziasztok! :)
Csak most láttam meg, h van egy magyar topic is. :03: Már régebb óta járogatok ide olykor-olykor, de csak nézelődök, képeket keresgélek, nem irogatok. :)
A Jóbarátok a legjobb valaha készült sorozat. :rolleyes:
Látom Seiko is itt van. Vele a borda.ca-n szoktam találkozni, a Jennifer Aniston topicban. :cool:
A Joey című sorozatból még nem láttam egy részt sem, de ami késik nem múlik. Már leszedtem két részt belőle, már csak rá kéne szánnom magamat, h megnézzem. :04:
Nektek ki a kedvencetek a Jóbarátokban? :icon_roll :)
seiko
04-12-2005, 05:50 PM
A Joey című sorozatból még nem láttam egy részt sem, de ami késik nem múlik. Már leszedtem két részt belőle, már csak rá kéne szánnom magamat, h megnézzem.
Állj neki, érdemes!
Hülye kérdés!:D
Pilfer
04-13-2005, 03:25 AM
Hülye kérdés!:D
Neked tudom, h ki a kedvenced, de a többiekét nem.:P :cool:
Peanut Butter
04-14-2005, 08:49 AM
Matthew Perry. :)
Szeretem a humoros pasikat. :)
Norbert123
04-21-2005, 06:55 PM
Csak most láttam meg, h van egy magyar topic is. :03: Már régebb óta járogatok ide olykor-olykor, de csak nézelődök, képeket keresgélek, nem irogatok. :)
Van itt pár interjú is, én pl. azokat is meg szoktam nézegetni. Igaz, akinek nincs angol tudás, annak nem lehet könnyű.
Norbert123
04-21-2005, 07:00 PM
A Joey című sorozatból még nem láttam egy részt sem, de ami késik nem múlik. Már leszedtem két részt belőle, már csak rá kéne szánnom magamat, h megnézzem. :04:
Én is úgy kezdtem neki, hogy annyira nem érdekel ez a JOEY, mert olyan jó biztos nincs, mint a Jóbarátok. Aztán letöltöttem az 5. részt, ami nagyon bejött. Utána meg visszamenőlegesen az összeset és azóta folyamatosan követem.
Kedvenc ? Nehéz választani. Nekem David Schwimmer volt nagy kedvencem, de nem sokkal nagyobb kedvenc, mint a többiek.
Norbert123
04-21-2005, 07:07 PM
Ja, interjúk:Azt hallottátok, hogy micsoda betegsége van Matt kislányának ? :( Nagyon szomorú. Ezeknek az interjúknak a többsége még ősszel készült, amikor a baba született és Matt büszkén mutatta róla a képeket... Ki gondolta volna, hogy ez történik.
A másik dolog pedig, hogy talán a köv. szezonban vissza fognak térni a régi szereplők egy-két epizód erejéig, de most egyelőre az új szereplőket akarják elfogadtatni a közönséggel.
Peanut Butter
04-22-2005, 11:19 AM
Kedvenc ? Nehéz választani. Nekem David Schwimmer volt nagy kedvencem, de nem sokkal nagyobb kedvenc, mint a többiek.
Érdekes, mert először nekem is DS volt a kedvenc, aztán egyszer beszélgettünk az akkori pasimmal, hogy ki kire hasonlít és nem volt kérdés, hogy ő Chandler. Azóta valahogy Matthew Perry lépett előre. ;) (Pedig azóta már nem is vagyunk együtt azzal az emberrel. De vhogy úgy látszik a típus bejön. :D )
Az is biztos, hogy a 2. kedvenccé Jen lépett elő, pedig eleinte nem értettem, hogy miért szeretik annyian annyira. De ő már nem előzi meg olyan sokkal a többieket. :P
Peanut Butter
04-22-2005, 11:21 AM
Ja, interjúk:Azt hallottátok, hogy micsoda betegsége van Matt kislányának ? :( Nagyon szomorú. Ezeknek az interjúknak a többsége még ősszel készült, amikor a baba született és Matt büszkén mutatta róla a képeket... Ki gondolta volna, hogy ez történik.
Én folyton csak azt hallom, hogy beteg, de nem tudom, pontosan mi baja? Mntha valahol olvastam volna, hogy nem fog tudni járni, igaz ez? :( Mindig borzasztó hallani, ha egy kisgyerek beteg...
seiko
04-22-2005, 06:10 PM
Én is úgy kezdtem neki, hogy annyira nem érdekel ez a JOEY, mert olyan jó biztos nincs, mint a Jóbarátok. Aztán letöltöttem az 5. részt, ami nagyon bejött. Utána meg visszamenőlegesen az összeset és azóta folyamatosan követem.
Én is igy voltam vele. Bár szerintem eléggé hullámzó, az új írók/rendezők még nem nagyon jöttek bele.
A Lucy Liu-s részek viszont zseniálisak, írtó jó szinész a csaj.
Ui.: Messze kerüljétek el a magyar szinkronos részeket, nagyon rossz lett.
Norbert123
04-25-2005, 10:47 AM
Én folyton csak azt hallom, hogy beteg, de nem tudom, pontosan mi baja? Mntha valahol olvastam volna, hogy nem fog tudni járni, igaz ez? :( Mindig borzasztó hallani, ha egy kisgyerek beteg...
Pontosan én sem tudom a betegségét csak annyit, hogy hallási és mozgáskoordinációs problémái vannak. A hallása egyre csak romlik és kérdéses, hogy meg tud-e tanulni beszélni. Járás közben meg folyamatosan eld?l, igy járni sem képes megtanulni.
Norbert123
04-25-2005, 10:54 AM
Én is igy voltam vele. Bár szerintem eléggé hullámzó, az új írók/rendez?k még nem nagyon jöttek bele.
A Lucy Liu-s részek viszont zseniálisak, írtó jó szinész a csaj.
Nekem eddig mindegyik rész nagyon tetszett, de a 21-ik annyira nem. Lehet, hogy azért, mert a sztori nem olyan mulatságos, hiába is próbálják annak beállítani. A szakításokra gondolok (Glen-Gina,Alex-Eric, meg Joeyéknál sem megy simán a dolog) és az el?zeteseket olvasva a fennmaradó pár rész sem lesz olyan szórakoztató. Bár azt nem tudom elképzelni, hogy Joey és Alex...
Szinkronosan csak az els? részt volt szerencsém látni, annyi elég is volt. Szörny?. A hangválasztások se jók, meg olyan átélést sem érzek benne, mint az eredeti szerepl?knél.
Norbert123
04-25-2005, 12:03 PM
A 21-ik részrol jutott eszembe: amikor Joey lefekteti Alexet, ott van az ágyán Hugsy, amit annak idején nem akart odaadni Emmának :D . Úgy látszik, azóta is vele alszik :D .
seiko
04-26-2005, 10:48 AM
A 21-ik részrol jutott eszembe: amikor Joey lefekteti Alexet, ott van az ágyán Hugsy, amit annak idején nem akart odaadni Emmának :D . Úgy látszik, azóta is vele alszik :D .
Egy csomó cuccot átmentettek a Friends-ből,
pl.: a rajztábla ami az ajtón volt most az ajtó mellett van,
az autó ami régen a Tv szekrényen volt most a hütő felett van,
meg azt boxolós játékot is láttam már az új házban.
seiko
04-26-2005, 11:39 AM
Körkérdés, kinek melyik rész a kedvence a Friends-ben és Joey-ban?
Nekem: Friends: 10-11 A bömbölő sztriptíztáncos
Joey: 1-13 Joey and the taste test (eddig)
Peanut Butter
04-28-2005, 05:33 PM
Részemről a Jóbarátok szinkronja se tetszik, van benne néhány félrefordítás és jó néhány poénvesztés, ráadásul Ross szvsz túlságosan is "rinyálós".
seiko
04-29-2005, 01:47 PM
van benne néhány félrefordítás
A mélypont amikor a junior copywriter-t lefordítják fénymásoló kezelő segédnek :mad:.
Norbert123
05-08-2005, 03:33 PM
Szervusztok !
Most volt idom megnézni az új részt. Nekem nagyon tetszik, főleg Bobby, amikor azt kérdezi Joeytól, hogy őt kifogja megakadályozni, hogy ágyba menjen Michael-lel, aki ettol elfut :D .
Carmen kevés és rövid jeleneteket kapott. Köv. részben is szerepelni fog ?
seiko
05-08-2005, 05:21 PM
Szervusztok !
Most volt idom megnézni az új részt. Nekem nagyon tetszik, főleg Bobby, amikor azt kérdezi Joeytól, hogy őt kifogja megakadályozni, hogy ágyba menjen Michael-lel, aki ettol elfut :D .
Carmen kevés és rövid jeleneteket kapott. Köv. részben is szerepelni fog ?
Hát láttam már ennél jobbat is.
Én úgy tudom, hogy csak a mostaniban játszott, de ennek is nagyon örülük én;).
Egyébként jövő héten 2 rész lesz, bepótolják a le maradást.
Az utolsó részeket már úgy reklámozzák, hogy Joey vajon kit választ.
Norbert123
05-10-2005, 01:02 PM
Észrevettétek hogy eltuntek a videók a fórumból ? Szerzoi jogokat serthettek ?
Peanut Butter
05-11-2005, 06:13 AM
Észrevettétek hogy eltuntek a videók a fórumból ? Szerzoi jogokat serthettek ?
A Friends Cast Interviews, Promos and Other Vids (http://www.friendscafe.org/forum/forumdisplay.php?f=103), illetve a
Joey Cast Interviews, Promos and Other Vids (http://www.friendscafe.org/forum/forumdisplay.php?f=104) alatt még megtalálhatók. Honnan tűntek el? :o
Norbert123
05-16-2005, 07:22 PM
A Friends Cast Interviews, Promos and Other Vids (http://www.friendscafe.org/forum/forumdisplay.php?f=103), illetve a
Joey Cast Interviews, Promos and Other Vids (http://www.friendscafe.org/forum/forumdisplay.php?f=104) alatt még megtalálhatók. Honnan tűntek el? :o
Mostmár mennek, de amikor az elozo hozzászólásom küldtem akkor semmilyen videó nem ment, a linkek sehova sem mutattak.
Peanut Butter
05-17-2005, 09:37 AM
OK, akkor szerencsére csak ideiglenes volt. :)
Norbert123
05-23-2005, 11:40 AM
Kiirtam DVD-re az első évadot :). Erről jut eszembe : várható, hogy Magyarországon is megjelenik a közeljövőben az első évad DVD-je ?
Peanut Butter
05-23-2005, 11:47 AM
Már megjelent. Tavaly januárban, ha jól emlékszem. De semmi extra nincs rajta, és a tévében leadott változatokat tették fel, nem a vágatlanokat. Ahogy sajnos az összes többi dvd-n is. Kiv. a 10. évad, ahová feltették az anno 5. évad után "Így készül a Jóbarátok" v. vmi ilyesmi.
adam05
06-01-2005, 11:27 AM
Hi!
:))) Nem is tudtam, hogy itt vannak magyarok is :)))
Norbert123
06-06-2005, 08:08 PM
Igen vannak. Reméljük, egyre többen leszünk. Általad újfent gyarapodott az idelátogatók létszáma :)
Peanut Butter
06-13-2005, 05:43 AM
Hehe, mit találtam ma a Blikk honlapján. :03:
Modellekre bukik a Jóbarátok Rossja
Los Angeles - David Schwimmer következetes: ismét egy modellt választott. A szerencsétlen kapcsolatairól híres színész Carla Alapont után most egy Rochelle Ovitt nevű hawaii szépséggel bonyolódott szerelmi viszonyba.
http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=10762 (http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=10762)
A lány tavaly szerepelt a Fear Factor című valóságshow-ban, amelynek magyar változatát hamarosan itthon is vetíteni kezdi az RTL Klub. Rochelle és a Jóbarátok sztárja múlt héten egy romantikus vacsorát költött el egy hangulatos kaliforniai étteremben, méghozzá elfüggönyzött asztalnál, hogy kivédjék a lesifotósokat. Ezután külön kocsival távoztak, de ugyanoda: David házába. Most tehát úgy tűnik, a sokáig szingliként élő "Ross" végre talán megtalálta a párját. Persze nem minden Jóbarát ilyen szerencsés. Filmbeli szerelme, Jennifer Aniston házassága Brad Pitt-tel épp a napokban futott végleg zátonyra.
Peanut Butter
06-13-2005, 01:57 PM
Forras: mellesleg.hu
Kommentar: hmmm...
Láncdohányossá vált Pitt ex-felesége
dátum:2005 május 05. 14:01nyomtatható verzió: http://www.mellesleg.hu/images/printertext.gif (http://www.mellesleg.hu/cikkek/printer.php?id=4013&textonly=1) http://www.mellesleg.hu/images/printer.gif (http://www.mellesleg.hu/cikkek/printer.php?id=4013)szerző:Madarász Istváncikk küldése e-mailben: http://www.mellesleg.hu/images/email.gif (http://www.mellesleg.hu/cikkek/email.php?id=4013)
Állítólag Jennifer Aniston láncdohányossá lett a válóper okozta stressz miatt. Egy közeli ismerős szerint a Jóbarátok sztárja mindig is cigarettázott, de a napi egy-két szálat több doboz káros szenvedély váltotta fel.
"Összeroppant a magánéleti problémáitól. Nemcsak kemény dohányossá vált, hanem a körmeit is rágja, ha ideges. Ezenkívül minden jó tanácsot támadásnak vesz, és könnyen megsértődik." - nyilatkozta egy bennfentes.
Ráadásul sűrűn pánikba esik a gondolattól, hogy egyszer összetalálkozik Brad-del, miközben ő éppen legújabb barátnőjével sétálgat, és amitől még inkább fél, hogy az a hölgy Angelina Jolie lesz...
"Nagyon kicsi hely Malibu, legalábbis az ott élő hírességeknek. Már régóta az jár a fejemben, hogy átköltözök Londonba, és veszek egy házat Kensington környékén. Új életet akarok kezdeni távol a múltamtól." - árulta el a színésznő.
Peanut Butter
06-22-2005, 05:00 AM
Van valakinek infoja arról, hogy a Scrubs megy-e Mo-n v. tervezik játszani valahol? Én ugyan csak a Matthew Perry-s epizódot láttam, de nagyon tetszett, és nézném a többit is szívesen.
Norbert123
06-24-2005, 06:50 PM
Elkezdtem újra végignézni az első szezont, minden nap két részt nézek meg. Ezzel lazítok a hétfői államvizsgámra... Ha valaki benéz ide, akkor megkérném, hogy szurkoljon. :D
Norbert123
06-27-2005, 11:42 AM
Elkezdtem újra végignézni az első szezont, minden nap két részt nézek meg. Ezzel lazítok a hétfői államvizsgámra... Ha valaki benéz ide, akkor megkérném, hogy szurkoljon. :D
Sikerült :D :D :D
Peanut Butter
06-28-2005, 06:50 AM
Sikerült :D :D :D
Gratula! :) Segített a lazulás, mi? :P
Norbert123
07-01-2005, 02:04 PM
Gratula! :) Segített a lazulás, mi? :P
Igen. A Joey mellett minden nap a TV2-on a Jóbarátokat is megnéztem. Az az egy óra (két rész) elég volt kikapcsolódni. Egyrészt valami vidám dolgot akartam nézni, amitol kiengedek, másrészt meg sok idom és kedvem se volt esténként a tobb órás tanulás után tévézni.
Peanut Butter
07-03-2005, 04:14 PM
Találtam cikket Matt LeBlanc-ról. Bescanneltem, gondolván nemcsak engem érdekel. :)
Úgy érzem vannak benne csúsztatások, de mindegy.
Ha csak a képekre vagytok kiváncsiak, azokat külön is feltöltöttem. A linkek:
http://www.friendscafe.org/gallery/showphoto.php/photo/18055/cat/884
http://www.friendscafe.org/gallery/showphoto.php/photo/18056/cat/884
http://www.friendscafe.org/gallery/showphoto.php/photo/18057/cat/884
http://www.friendscafe.org/gallery/showphoto.php/photo/18058/cat/884
http://www.friendscafe.org/gallery/showphoto.php/photo/18059/cat/884
(Remélem működnek, egyelőre még jóváhagyásra várnak a képek.)
Magát a cikket nem tudom itt feltenni, de itt megnézetitek:
http://ilovemypics.blogspot.com/
Norbert123
07-16-2005, 08:04 PM
Szervusz !
Megköszönöm a cikket a többiek nevében is akik erre járnak.
Érdekes, nem ír ide senki egy jó ideje, de azért 6xx-en megnézték a topicot...
Norbert123
07-16-2005, 08:07 PM
Habár most itt a nyár, ne is a gép előtt üljünk még most is :). Mondjuk már igazán jöhetne a jóidő.
Peanut Butter
07-19-2005, 11:50 AM
Úgy látszik mi sokszor megnézzük, mi van itt, aztán semmi új, és megyünk tovább. :)
friends_joey4ever
07-24-2005, 07:22 AM
Sziasztok!
Én is rendszeres látogatója vagyok ennek az oldalnak,de csak ma fedeztem fel,
hogy magyar nyelvü fórum is van!!! :))) Ennek nagyon örülök,mivel nagy rajongó
ja vagyok a Jóbarátoknak és a Joeynak is!!!!! :) :) :) :) :)
Peanut Butter
08-02-2005, 02:16 PM
^^Üdvözlet a fórumon! :D
A Story magazinból feltöltöttem néhány cikket a blogomra:
http://thefriendsandfriends.blogspot.com/
Peanut Butter
08-03-2005, 09:51 AM
Borzasztó hazugságokkal teli cikket találtam. Csak azért rakom fel, hogy lássátok ti is, mennyire aljas ez a Színes Bulvár...
Csipesz
Boldogtalan Jóbarátok - Perry drogozik, Kudrow nem kell senkinek
2005. július 15. 08:52
Elkerüli mostanában a szerencse a népszerű sorozat sztárjait
Szakított barátnőjével Matthew Perry, és megint a drogokhoz menekült - írja a Színes Bulvár Lap.
Perry két évig járt Rachel Dunn-nal, aki kigyógyította őt alkohol- és drogfüggőségéből. A szakítás nagyon megviselte a színészt, aki nemrégiben egy televíziós műsorban nemes egyszerűséggel letolta a nadrágját, óriási botrányt okozva ezzel. Perry Courtney Coxnál és férjénél keres megértést, de ott is zátonyra futhat, mert a Glamour magazin szerint Cox házassága is válságba került: a színésznő második gyermekével terhes, de férje túl korainak tartja a gyermekáldás megismétlődését.
A Jóbarátok színészeinek élete a sorozat után többnyire szerencsétlenül alakult: David Schwimmer máig egyedül él, nem találja az igazit. Matt LeBlanc gyermeke súlyos betegséggel jött volágra, Lisa Kudrow pedig egyáltalán nem kap szerepet, ráadásul képtelen újra teherbe esni. Jennifer ÍAniston pedig - mint az közismert - a közelmúltban vált el Brad Pittől - írja a Színes Bulvár Lap.
Heidi Evans
08-13-2005, 07:12 AM
Üdv!Én is magyar vagyok!
Na,a cikkről csak annyit,hogy utálom a szennylapokat.
Lisának lesz egy sorozata,a The Comeback.
David Schwimmer-nek (ahogyan tudom) van felesége...
A szakítás már hány hónapja volt??Te jó ég,még mindig ezzel foglalkoznak??:o
És még sorolhatnám...
friends_joey4ever
08-16-2005, 11:12 AM
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz:én is utálom a szennylapok hazugságait!
Lisa Kudrownak tényleg van egy sorozata,a The Comeback,ami az amerikai HBO-n megy (vagy hamarosan kezdödik,nem tudom)!Nem hinném,hogy ezek után azt
kellene írni róla,hogy nem kell senkinek!Ami meg a Jennifer Aniston-Brad Pitt-Angelina Jolie triót illeti,hát szerintem már baromi unalmas!!Remélem Jennifer ha-
marosan túlteszi magát rajta és talál valakit,aki 1000× jobban illik hozzá,mint.....
(na jó,ide mindenki képzelje azt,amit gondol,én nem írok semmit,mert nem akarom magamra haragítani azt,aki szereti Brad Pittet)
De ez csak az én vélenyem,remélem senki nem vett rossz néven semmit!
Peanut Butter
08-16-2005, 02:21 PM
Üdvözlöm az új tagokat is a fórumon!
Szóval ami ebből igaz ld. vastag betűvel...
Borzasztó hazugságokkal teli cikket találtam. Csak azért rakom fel, hogy lássátok ti is, mennyire aljas ez a Színes Bulvár...
Csipesz
Boldogtalan Jóbarátok - Perry drogozik, Kudrow nem kell senkinek
2005. július 15. 08:52
Elkerüli mostanában a szerencse a népszerű sorozat sztárjait
Szakított barátnőjével Matthew Perry, és megint a drogokhoz menekült - írja a Színes Bulvár Lap.
Perry két évig járt Rachel Dunn-nal, aki kigyógyította őt alkohol- és drogfüggőségéből. A szakítás nagyon megviselte a színészt, aki nemrégiben egy televíziós műsorban nemes egyszerűséggel letolta a nadrágját, óriási botrányt okozva ezzel. Perry Courtney Coxnál és férjénél keres megértést, de ott is zátonyra futhat, mert a Glamour magazin szerint Cox házassága is válságba került: a színésznő második gyermekével terhes, de férje túl korainak tartja a gyermekáldás megismétlődését.
A Jóbarátok színészeinek élete a sorozat után többnyire szerencsétlenül alakult: David Schwimmer máig egyedül él, nem találja az igazit. Matt LeBlanc gyermeke súlyos betegséggel jött volágra, Lisa Kudrow pedig egyáltalán nem kap szerepet, ráadásul képtelen újra teherbe esni. Jennifer ÍAniston pedig - mint az közismert - a közelmúltban vált el Brad Pittől - írja a Színes Bulvár Lap.
Nem sok...
Na mi a helyzet magyarok?
Nemrég találtam én is ide, amikor az eredeti szövegkönyveket kerestem. Tök jó ez az oldal! A magyar oldalt is szokjátok skubizni? <URL removed by mod>
Pilfer
08-18-2005, 01:57 PM
Ami meg a Jennifer Aniston-Brad Pitt-Angelina Jolie triót illeti,hát szerintem már baromi unalmas!!Remélem Jennifer ha-
marosan túlteszi magát rajta és talál valakit,aki 1000× jobban illik hozzá,mint.....
(na jó,ide mindenki képzelje azt,amit gondol,én nem írok semmit,mert nem akarom magamra haragítani azt,aki szereti Brad Pittet)
De ez csak az én vélenyem,remélem senki nem vett rossz néven semmit!
Érthetetlen volt számomra Brad Pitt lépése. Ott hagyta a világ legjobb nőjét! :o
Talán mára már túltette magát rajta Jen, legalábbis a legújabb képeken már a "mosolygós" Jen-t láthatjuk. Remélem nem ezzel a Vince "gyerekkel" jön össze! :mad: :28: :58:
Nemrég találtam én is ide, amikor az eredeti szövegkönyveket kerestem. Tök jó ez az oldal! A magyar oldalt is szokjátok skubizni?<URL removed by mod>
Én jártam már az oldalon, de nem vok állandó látogatója.
Nemrég találtam én is ide, amikor az eredeti szövegkönyveket kerestem. Tök jó ez az oldal! A magyar oldalt is szokjátok skubizni? <URL removed by mod>
I removed the URL fron your post. There is a specific forum for Website Advertising (http://www.friendscafe.org/forum/forumdisplay.php?f=120). You can post about your website there, as long as you comply with that Section's rules (http://www.friendscafe.org/forum/showthread.php?t=11333).
friendsmaniac
08-20-2005, 07:02 AM
helló én is magyar vok:D én is régóta járok ide de nem hittem volna h van ennyi magyar:D 1ébként én a joey-t is nézem de azért a jóbarátok még mindig jobb :P
Friends 4ever
08-20-2005, 08:23 AM
Én most regisztráltam ;) Tök szomorú volt az uccsó rész :02:
Friends 4ever
08-20-2005, 08:25 AM
Nem tom, az nem a dvdextra.hun volt? mert ott volt rola asszem egy kép. Azt mar en is neztem h mert van
Peanut Butter
08-21-2005, 10:42 AM
Üdvözlet minden új tagnak a fórumon! :D
A DVD-szettet még azóta se derítettem ki, hiába no, Pató Pál leghívebb híve vagyok. :D
Norbert123
08-25-2005, 06:14 PM
Szervusztok !
Látom, szép kis csapat gyűlt össze az utóbbi pár hétben.
Na a téma amit felhoznék, eléggé OFF, de hátha érdekel valakit. Szóval a szomszédunk lánya a héten jött haza Amerikából meglátogatni a családját és hozta a férjét is akivel Amerikában ismerkedett meg, a pali egy szót sem tud magyarul (a lány stewardess volt aztán meg kint maradt pincérként Amerikában és hát bejött egy vendég az étterembe, ahol dolgozott, és később a férje lett... de azért nem ilyen egyszerű a történet, de nem ez a lényeg :D ).
Na beszélgettünk erről-arről és ő is azt támasztotta alá, amit már másoktól is hallottam, de nem hittem el igazán. A lényeg az, hogy az amcsik iskolázottság szintjén eléggé alul vannak. Főként a nyelvről beszélgettünk és megtudtam, hogy olyan nyelvi szerkezetekről amiket én elmondtam neki, azt se tudta micsoda. Erre felhoztam neki, hogy az újságcikkek pedig eléggé jó angoltudást követelnek, erre meg azt mondta, nem nagyon olvasnak újságot... A tévéműsorok meg érthetőek, mivel a beszélt angol más mint az írott. Mondtam neki egy-két kifejezést, szót, próbáltam csillogtatni a tudásom :) , és volt amit nem is értett. Beszélgettünk arról is, hogy itt nálunk meg az oktatás csak a kemény nyelvtanra megy rá, aztán ha meg kell szólalni, akkor csak bámulunk egymásra... Mondogatta, hogy ki kéne mennem Amerikába... de nem mertem megkérni, hogy vigyen ki.. Egyébként a pali milliomos, nem lett volna neki nagy dolog, de annyira nem vagyunk jó szomszédi viszonyban, hogy nekem ilyet fizessen meg életemben most láttam másodszor (egy éves házasok és évente jönnek haza kétszer-háromszor vagy a szülők mennek ki pár hónapra). A lány sem tanult sose angolul komolyan, de mégis úgy vágta a nyelvet hogy csak néztem. Szóval ez a helyzet a nyelvvel.
Na még annyit, hogy Seattleben laknak, ugye LA felett, gyakran járnak is oda és elmondtam neki, hogy meg lehet nézni Joey tapinget, elmondtam neki a dolgokat, hogyan megy. Ő is szokta nézni a sorozatot, tetszik is neki és mondta, ha ideje lesz, utána néz. Hát remélem egyszer nekem is lehetőségem nyílik rá, hogy lássak egy tapinget. Ha lesz elég pénzem, kimegyek és megkérem őket, hogy kalauzoljanak el LA-ben :) .
ON
Norbert123
09-25-2005, 07:34 PM
Nagy a csend errefelé. Pedig hát elkezdődött a második évad :) végre. Nekem nagyon tetszett a két új rész. Amikor Joey bemelegített (Acting exercises, this is an acting exercise) majd lefordultam a székről, annyira röhögtem. Meg amikor Bobby megkérdezte Joeytól, hogy jól néz-e ki :).
Persze még ezernyi poén volt, de elsőre ez a kettő fogott meg nagyon.
Angelika79
12-15-2005, 02:10 AM
Sziasztok !
Nagy rajongója vagyok a Jóbarátok sorozatnak és a pár hónapja kezdődött Joeynak is. Pár napja tévedtem erre a honlapra és látom, lehet indítani más nyelven is topicot, így gondoltam, indítok egy magyar nyelvűt, remélem mások is olvasgatják ezeket az oldalakat MO-ról. Szóval magyarok ide !
Örülök, hogy mások is megtalálták az oldalt! Annak meg pláne, hogy nem csak én vagyok ilyen "mániás"!:03:
Ha valaki esetleg tud valami jó honlapot, jelezze, kérlek!
Tud valaki esetleg a Joey 2. szériájának elérhetőségéről valamit??:o
Angelika79
12-15-2005, 02:12 AM
Nagy a csend errefelé. Pedig hát elkezdődött a második évad :) végre. Nekem nagyon tetszett a két új rész. Amikor Joey bemelegített (Acting exercises, this is an acting exercise) majd lefordultam a székről, annyira röhögtem. Meg amikor Bobby megkérdezte Joeytól, hogy jól néz-e ki :).
Persze még ezernyi poén volt, de elsőre ez a kettő fogott meg nagyon.
Csak nem tudod, hogy hogyan lehetne megnéznia 2. évadot????????????:o
Oszd meg az infót, légyszi!!!;)
Norbert123
03-13-2006, 12:04 AM
Csak nem tudod, hogy hogyan lehetne megnéznia 2. évadot????????????:o
Oszd meg az infót, légyszi!!!;)
Hát internetről (torrent, dc++) töltögetem...
Gondolom már ti is hallottátok a szomorú hírt, hogy Joeyt leveszik a műsorról az alacsony nézettségi mutatók miatt :(. Szomorú vagyok, nem értem miért volt ilyen alacsony a nézettsége, szerintem nagyon jó sorozat (volt?).
vBulletin® v3.6.12, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.